Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A càrrec de Martina Ferrer. Nutricionista amb visió integrativa i especialista en psiconeuroinmunologia (PNI)

Cada cop hi ha més investigació sobre les conseqüències pel nostre organisme de patir inflamació crònica de baix grau: dolors musculars, depressió i baix estat d'ànim, resistència a la insulina, alteracions hormonals en són algunes.

Què és l'alimentació antiinflamatòria? Com ens hem d'alimentar per evitar i solucionar patologies inflamatòries?

L'alimentació antiinflamatòria no és una dieta per perdre pes ni un pla d'alimentació per un temps determinat, és una proposta nutricional sostenible en el temps que té com a objectiu afavorir un bon terreny per a l'organisme i ajudar a mantenir el cos en bon estat de salut, prevenint així l'aparició de patologies. Aprendrem quins són els aliments i els hàbits del dia a dia per minimitzar les conseqüències de la inflamació crònica de baix grau i recuperar el nostre benestar i qualitat de vida.

Divendres 27 d’octubre, a les 19.00 h.

Entrada gratuïta. Places limitades segons aforament.

Lloc: Centre Cívic Creu de la Mà.

27/10/2023 de 19:00 a 20:30

Publicat a

  • Acció Cívica

Llocs relacionats

  • Centre Cívic Creu de la Ma