Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A càrrec de Vicenç Folgado (Restaurant Orígens de l’Escala)

Cucina italiana: Aprèn a elaborar pasta fresca, nyoquis des de 0 i les seves salses amb l'autèntic estil italià, a càrrec de Vicenç Folgado (Restaurant Orígens de l'Escala)

Nascut a l'Escala, Vicenç Folgado va realitzar els seus estudis a l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, però ja des de ben petit es recorda a la cuina del restaurant familiar ajudant al seu pare durant les llargues temporades d'estiu.  Dels 19 anys a 24 anys va iniciar una etapa de creixement professional tot  treballant a diversos restaurants de renom com el Restaurant l'horta de Bellcaire, L'aliança d'Anglès (guardonat amb una estrella Michelin), El racó de Can Freixes (amb dues estrelles Michelin) entre d'altres. A partir dels 25 anys i fins a l'actualitat, és el Cap de cuina al restaurant Orígens de l'Escala.

Durant aquesta sessió magistral i gratuïta, en Vicenç ens mostrarà com elaborar pasta fresca des de zero. Aprendrem a elaborar la base de la pasta fresca que ens servirà per a múltiples formes de pasta i en aquest cas ens cuinarà uns raviolis farcits i també uns nyoquis acompanyats d’una deliciosa salsa.    

Dilluns, 17 de juny a les 19 h  

Dirigit a públic a partir de 14 anys - Entrada gratuïta - Cal matrícula prèvia

Lloc: Centre Cívic  Joaquim Xirau        

                                         

17/06/2024 de 19:00 a 20:00

Publicat a

  • Acció Cívica

Llocs relacionats

  • Centre Cívic Joaquim Xirau