Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A càrrec de Guillaume Scheiber (AFPAE, Associació per la Formació Professional de l’Alt Empordà)

  • Adreça

    Centre Cívic Joaquim Xirau Veure al directori

  • Telèfon

    972 67 86 22

  • Correu de contacte

    cxirau@figueres.org

  • Preu

     

    Preu: 20 € amb material inclòs                                                                                                                                      

  • Organitza

    Servei d'Acció Cívica de l'Ajuntament de Figueres

  • * Cal inscripicó prèvia

 El carpaccio va néixer en els anys 30 a Venècia. Aquest plat sorgeix gràcies a la improvisació d’un xef italià que va haver de preparar un plat de filets de carn crua per a una comtessa. I el tàrtar prové de la Polinèsia francesa, i consisteix en qualsevol recepta on s’hagi de picar a ganivet un ingredient principal sense sotmetre'l a cocció prèvia, amanit i barrejat amb altres ingredients com a mostassa o tàperes, i que se sol servir com a aperitiu o primer plat, acompanyat de torrades o galetes salades. Vine a aquest curs i aprendràs algunes receptes de les dues modalitats.

Dijous 4 i 11 d’abril de 18.30 a 20.30 h

Preu: 30 € amb material inclòs    

Material: platet i coberts, llibreta i bolígraf 

Lloc: Centre Cívic Joaquim Xirau

de 04/04/2024 18:30 a 11/04/2024 20:30

Publicat a

  • Acció Cívica

Llocs relacionats

  • Centre Cívic Joaquim Xirau