Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A càrrec d'Àlex Todó (Sans Ferments)

  • Adreça

    Centre Cívic Joaquim Xirau Veure al directori

  • Telèfon

    972 67 86 22

  • Correu de contacte

    cxirau@figueres.org

  • Preu

     Preu: 20 € amb material inclòs                                                                                                                                      

  • Organitza

    Organitzador Servei d'Acció Cívica de l'Ajuntament de Figueres

  • * Cal inscripicó prèvia

 La fermentació és una de les tècniques més antigues de conservació dels aliments. S'utilitzava per conservar les collites en època d'abundància. En aquest taller aprofitarem les hortalisses que ens porta la primavera i aprendrem a fermentar-les de manera senzilla, segura i deliciosa. A banda de ser bons i molt versàtils a la cuina, els fermentats són molt beneficiosos per a la salut: aporten vitamines i minerals, a més de ser una font molt important de probiòtics que, entre altres coses, ens ajuden a cuidar la flora intestinal i el sistema immunitari. En aquest taller aprendrem els fonaments teòrics i la metodologia per elaborar vegetals fermentats a casa de manera senzilla i segura.

Dimecres 3 d’abril de 18.30 a 20.30 h   

Preu: 20 € amb material inclòs     

Material: platet i coberts, llibreta i bolígraf.     

Lloc: Centre Cívic Joaquim Xirau

03/04/2024 de 18:30 a 20:30

Publicat a

  • Acció Cívica

Llocs relacionats

  • Centre Cívic Joaquim Xirau