Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A càrrec de Vicenç Folgado (Restaurant Orígens de l’Escala)

Taller gastronòmic on recordarem i aprendrem a elaborar els clàssics de la cuina catalana de sempre però amb un toc vanguardista i modern, com: cua de bou farcida de foie-gras, cremós d'api-rave, amb salsa de ceps i citronel·la, o un caneló de mel i mató amb crema de codony i fruits vermells. Actualitzarem receptes bàsiques i tradicional per a recordar els nostres orígens gastronòmics de la mà del xef Vicenç Folgado.

Dilluns, de 18.30 a 20.30 h

Dies: 22 i 29 d’abril i 6 de maig

Preu: 42 € amb material inclòs                                                                                                              

Material: platet i coberts, llibreta i bolígraf. 

Lloc: Centre Cívic Joaquim Xirau

de 22/04/2024 18:30 a 06/05/2024 20:30

Publicat a

  • Acció Cívica

Llocs relacionats

  • Centre Cívic Joaquim Xirau