Cultura

Presentació d''Orgull Xirucaire', d'Elisenda Rovira

Activitat 24/03/2018

A càrrec de l'autora del llibre i amb l'acompanyament musical de Pol Ruiz "Polanskyewich".

Dia: Dissabte 24 de març

Hora: 12 hores

Lloc: Llibreria Bookman

Calceu-vos les xiruques, poseu-vos el mocador del vostre cau o esplai al coll, carregueu-vos la motxilla i feu vía cap a La Bookman per compartir les vostres batalletes de campaments amb la periodista Elisenda Rovira que vindrà a presentar-nos el seu llibre Orgull Xirucaire, i a més prometem moltes altres sorpreses.

Orgull Xirucaire

El mocador al coll, les botes de muntanya, la tenda de campanya, el foc de camp, les llargues caminades per la natura, les cançons, els jocs de nit… Anar al cau o l’esplai ens omple una motxilla de vivències inolvidables.
Solidaritat, companyonia, treball en equip, diàleg, sostenibilitat o educació per la pau són alguns dels valors que fomenta l’escoltisme. Tothom que ha passat per aquesta experiència ho recorda amb un somriure ple de nostàlgia.
Gràcies al moviment escolta, diverses generacions de catalans han forjat una forma d’entendre la vida i una altra manera de veure el món.

Si voleu llegir el 1r capítol del llibre cliqueu aquest enllaç.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )