Cultura

Empordoneses 2016: Anna Teixidor presenta el llibre "Combatents en nom d’Al·là"

Activitat 19/03/2016

La periodista figuerenca Anna Teixidor presenta un llibre sobre el procés de radicalització gihadista al nostre país. L'acte comptarà amb la benvinguda de Marta Felip, alcaldessa de Figueres i serà presentat pel pel periodista Santi Coll i l'autora.

Dia: Dissabte 19 de març

Hora: 18 hores

Lloc: Auditori Caputxins (c/ Rec Arnau, 8)

Organitza: Empordoneses 2016 i Llibres Low Cost

Amb el suport de: Ajuntament de Figueres

Qui fou el primer català que va marxar a Síria? Com són aquests joves que abandonen Catalunya i arrisquen la vida per la seva idea de l’islam? Fruit d’una intensa investigació, amb casos reals i testimonis en primera persona, Combatents en nom d’Al·là (ARA Llibres) dóna veu a aquests joves que han viscut aquest procés de radicalització gihadista al nostre país. Des del combatent que lluita a Síria fins la vídua conversa del màrtir que enalteix la decisió del difunt marit, la confident de la policia... Una investigació corprenedora que descriu un viatge sense retorn: de Catalunya al gihad.

Anna Teixidor (Figueres, 1978) és llicenciada en humanitats i periodisme, i doctora en comunicació social per la UPF. És autora de llibres i articles sobre el republicanisme federal del primer terç del segle XX, i actualment és periodista de TV3, essent coautora de diversos reportatges per al programa 30 minuts, entre els quals cal esmentar “A la recerca del paradís”, una intensa investigació a l’entorn del gihadisme.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )