Cultura

Exposició 'Josep Palau i Fabre. L'home és un animal que es busca'

Activitat 12/02/2018

Mostra itinerant en commemoració de l'Any Palau i Fabre (2017) que arriba a Figueres el 12 de febrer i es podrà visitar a la Biblioteca fins el 4 de març.

Dies: Del 12 de febrer al 4 de març

Lloc: Biblioteca Fages de Climent

El 21 d’abril de 2017 es complien cents anys del naixement de Josep Palau i Fabre i per això la Generalitat va nomenar el 2017 Any Palau i Fabre, la celebració es durà a terme fins el 21 d’abril d'enguany. Dins del conjunt d’actes en homenatge a l’autor, la Institució de les Lletres Catalanes ha creat una mostra de petit format com a eina divulgativa.

L’exposició és un recorregut per la trajectòria vital de Josep Palau i Fabre (1917-2008) en l’any del seu centenari. Es tracta de presentar al públic d’avui, i sobretot als joves, un poeta romàntic, un escriptor rebel, que trenca amb la família i la societat per fer realitat les seves aspiracions i els seus ideals. Un escriptor que parla dels grans temes universals: passió i instint, raó i creació, amor i llibertat.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )