Cultura

Exposició al Museu de l'Empordà: Eudald de Juana i la transgressió de la forma

Activitat 05/10/2019

Del 5 d’octubre de 2019 al 12 de gener de 2020

"Eudald de Juana i la transgressió de la forma. Artistes, cossos, afinitats, dissemblances" és una exposició dedicada a l’escultura de l’artista empordanès Eudald de Juana (Navata, 1988), format a Figueres, Barcelona i Florència, i amb una important trajectòria artística internacional. Tal com anticipa el títol, al voltant de les seves impactants figures es conjuguen la saviesa de les formes clàssiques i alhora les transgressions pròpies de la contemporaneïtat; d’altra banda, com es suggereix al subtítol,  la mostra ofereix tot d’afinitats amb artistes visuals de prop i de lluny que ens permeten continuar repensant el lloc que ocupa el cos en les nostres vides. Una oportunitat, doncs, per posar en valor l’art com a mirall per als dubtes, certeses, temors i expectatives del segle XXI.

 Organitza: Ajuntament de Figueres – Museu de l’Empordà

Col·laboren: Generalitat de Catalunya i Diputació de Girona

 Una part dels fons que financen l’aportació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya prové de cabals que atorga la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya.  

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )