Acció cívica, drets civils i cooperació

Exposició Centre Cívic Creu de la Mà: TRAMUNFOTO

Activitat 21/03/2022

A càrrec de Mònica Quintana, Regidora de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de Portbou i del Col·lectiu de fotògrafs de Portbou.

Del 21 de març al 21 d’abril

 Exposició de 22 fotografies de 22 fotògrafs que formen el Col·lectiu de fotògrafs de Portbou, el qual neix a partir del "Concurs de Fotografia amb càmera de telèfon mòbil de Portbou", organtizat per la regidoria de cultura de l' Ajuntament de Portbou. 

Aquesta experiència ha fet descobrir que el poble està minat d' artistes i es decideix crear un col-lectiu per organitzar exposicions en galeries incentivant i motivant a les persones del poble.

Els autors de les fotografies són: Àlex Iglesias, Ana Carceller, Gerard Ortigosa, Jean Pierre Porcher, José Manuel López, Josep Miquel Carceller, Júlia Roca, Manolo Navarrete, Moisés Saez, Nicoleta Muntean, Paky, Pau Martínez, Pili Calle, Rafael Díaz, Rita Luque, Rosa Piferrer, Sergi Gutiérrez, Sílvia Llacha, Tomás Gasull, Tomás Magro, Trini Nonell i Víctor Herranz.

Lloc: Centre Cívic Creu de la Mà

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )