Cultura

Taller familiar 'Fes-te amic dels robots!'

Activitat 04/07/2015

Coneix els robots del Museu i després fabrica'n un. Amb tots els que haguem fet, realitzarem una stopmotion on els robots prendran vida.

Tallers per a nens i nenes a partir 3 anys, acompanyats d’un adult. Places limitades. Inscripcions al museu: 972 504 585 / reserves@mjc.cat Inscripció: 6 €/nen (adult gratuït). El taller no inclou la visita al Museu.
Saps qui és la Robot Maria? Saps que la podem trobar a Figueres? Vols veure-la? Has vist la pel·lícula Metròpolis? Com eren els robots abans? Com són ara? I com seran en el futur? Són extraterrestres d’altres planetes o són amics teus i t’ajuden? A partir de la col·lecció de robots del Museu i amb fragments de pel·lícules, dibuixos, joguines i robots reals descobrirem tot UN MÓN ROBÒTIC! Després farem un taller artístic on cada nen farà el seu robot personalitzat amb materials reciclats. Quan haguem fet els robots, entre tots realitzarem una stopmotion i els robots es mouran i tindran vida!

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )