Podran participar totes les persones aficionades a la cuina, a títol individual o representant una entitat.
Dia: Dimecres 2 de maig
Hora: De 10.00 a 13.00 hores
Lloc: Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà
OBJECTIU
L'objectiu principal d'aquest concurs de cuina és acostar l’escola d’hostaleria de la comarca a aquelles persones alienes que els hi agradi cuinar i vulguin fer-ho en un entorn professional i en un ambient festiu i lúdic de fires.
PARTICIPANTS
Podran participar totes les persones aficionades a la cuina, sense importar l'edat, la professió, l'ofici o la nacionalitat. La participació pot ser a títol individual o representant a una associació, entitat, etc. En tractar-se d'un concurs de cuina amateur, queda expressament prohibida la participació de cuiners professionals.
INSCRIPCIONS
Les persones interessades a participar-hi s'hauran d'inscriure a L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà (tel: 972.525.556 o a escola@ehae.cat) del 23 d’abril al 27 d’abril de 2018. La inscripció haurà de fer constar nom, cognoms, població i telèfon mòbil.
Els inscrits rebran una notificació de participació el dia 29 d’abril, juntament amb aquestes bases i els ingredients que estaran a la seva disposició el dia 2 de maig.
Lliurament de premis a les 14 hores, a càrrec de l'alcaldessa Marta Felip.
Per llegir totes les bases del concurs podeu fer click aqui: BASES DEL CONCURS