Acció cívica, drets civils i cooperació

Activitat Centre Cívic Creu de la Mà: Massatge per a nadons

Activitat 11/10/2022

Activitat impartida per Sara Cufí

MASSATGE PER A NADONS

Sara Cufí 

Dimarts, de 10.00 a 11.00 h 

11, 18, 25 d’octubre i 8 de novembre 

Preu: 18 €

 Material: màrfega, manteta per estirar el nadó i coixí. Oli de massatge (es recomana un oli vegetal de primera premsada  en fred).

 Activitat adreçada a pares i mares amb nadons entre 1 i 12 mesos.

 Per participar a l'activitat el nadó anirà acompanyat d'un adult qui s'haurà d'inscriure previament.

 Lloc: Centre Cívic Creu de la Mà

 

Per a més informació:

 Centre Cívic Creu de la Mà:

 972.67.85.96 - ccreudelama@figueres.org

 Matriculació en línia: https://carpeta.figueres.org:8079/MATEU

 

 

En aquestes trobades ens endinsem a conèixer una tradició mil·lenària, practicada en moltes cultures, on s'entrellaça la saviesa del passat amb els coneixements moderns, per facilitar un espai d'encontre i connexió íntima del  pare, mare o figura adulta de referència i el nadó. Ajuda a entendre el llenguatge no verbal del petit, i a respondre amb amor i una escolta respectuosa. Reforça la criança al millorar el coneixement, l'escolta i l'observació atenta i present del nadó, i per tant, la possibilitat de respondre segons les seves necessitats úniques. Presenta la importància del tacte nutritiu, entenent que la pell és el primer llenguatge que capta el nadó. Facilita la creació d'un vincle emocional basat en l'amor, la confiança, el respecte, l'escolta i el valor... assentant unes bases en la infància que poden durar per tota la vida.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )