Acció cívica, drets civils i cooperació

Activitat Centre Cívic Creu de la Mà: Escape room mòbil, l'origen de l'univers

Activitat 26/10/2022

Activitat a càrrec de Críptic

ESCAPE ROOM MÒBIL: L'ORIGEN DE L'UNIVERS

A càrrec de Críptic

Dimecres 26 d'octubre de 17.30 a 19.00 h

Preu: 10 €, material inclòs. 

Activitat adreçada a infants de 6 a 12 anys.

 Lloc: Centre Cívic Creu de la Mà

 

Per a més informació:

 Centre Cívic Creu de la Mà:

 972.67.85.96 - ccreudelama@figueres.org

 Matricula en línia: https://carpeta.figueres.org:8079/MATEU

  

 

Joc de pistes portàtil inspirat en els coneguts “escape room” en què és imprescindible utilitzar la imaginació, l’enginy i la capacitat de treballar en equip per aconseguir desxifrar tots els enigmes que es proposen.

A partir dels 4 elements s'estableixen diferents proves per tal que els participants acabin trobant les diferents claus que els ajudaran a obrir el candau final. Totes aquestes proves són participatives i manipulatives per tal que els participants puguin avançar pel joc. Deixeu-vos portar per la imaginació i endinseu-vos en unes històries apassionants amb les opcions que us proposem a continuació.

Us heu preguntat mai quin va ser l’origen de l’univers o com va sorgir la vida al nostre planeta? Convertiu-vos en un equip de científics i descobriu quins són els elements imprescindibles per preservar la vida a la Terra. No disposeu de gaire temps, els recursos no són eterns!

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )