Acció cívica, drets civils i cooperació

Xerrada Centre Cívic Creu de la Mà: El poder antiinflamatori del dejuni intermitent

Activitat 25/03/2022

A càrrec de Marc Vergés, dietista nutricionista expert en fitoteràpia i clínica aplicada.

Divendres 25 de març, a les 19.00 h

Vivim cada cop més anys però no vivim en òptimes condicions, de vegades, en la majoria dels casos patim certes afeccions que ens acompanyen al llarg de la vida i que en molts casos, aquestes afeccions es van tornant més doloroses i cansines. La medicina ha fet possible que puguem arribar a viure de forma longeva, però aquesta mateixa medicina no aconsegueix resoldre les malalties cròniques que ens impossibiliten viure plenament.

La majoria de les afeccions que ens assetgen a la nostra vida occidental tenen un clar component inflamatori, ja sigui en zones molt concretes dels nostres cossos o de vegades percebent una sensació d'inflamació general, sent molt habitual escoltar frases com; “em sento inflat/da”. Coneguem doncs, una de les tècniques més potents per millorar la inflamació en concret i la salut en general; quins tipus existeixen, com es poden adaptar a la nostra vida, quant de temps es pot fer i quins són els resultats i beneficis.

Entrada gratuïta. Places limitades segons aforament.

Inscripció online: https://carpeta.figueres.org:8079/MATEU

NOTA: les inscripcions restaran obertes mentre hi hagi places disponibles.

Per a més informació: 972 67 85 96 – ccreudelama@figueres.org

Lloc: Centre Cívic Creu de la Mà

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )