Acció cívica, drets civils i cooperació

Activitat Centre Cívic Creu de la Mà: Nutrició ayurvèdica

Activitat 19/04/2022

A càrrec de Lídia Egea (Intuición Ancestral)

Dimarts, de 19.00 a 20.15 h

19, 26 d’abril i 10, 17, 24, 31 de maig

L'ayurveda, considerada medicina tradicional holística, és un sistema d'estil de vida saludable que s'ha utilitzat a l'Índia durant més de 5.000 anys. Posa èmfasi en la bona salut i en la prevenció i el tractament de la malaltia per mitjà de pràctiques i hàbits d'estil de vida saludable (com el massatge, la meditació, el ioga i canvis en l'alimentació), així com l'ús de remeis herbals. Té una visió integral del cos i la ment.

En aquest taller identificarem els “doshes” de cadascú, que serien les forces primàries  responsables del nostre cos i ment que defineixen la nostra constitució o tendència al desequilibri. Aquestes forces primàries anomenades Vata, Pitta i Kapha es relacionen amb els elements de la naturalesa aire i èter, foc i aigua, terra i aigua respectivament.

Amb aquest taller podràs comprendre com millorar la teva salut de forma integral, així com adoptar hàbits de vida i canvis en l’alimentació per guanyar més vitalitat, energia i benestar, tenint en compte el teu dosha i les teves característiques.

Preu: 30 €

Material: llibreta i bolígraf

Lloc: Centre Cívic Creu de la Mà

 

Per a més informació:

Centre Cívic Creu de la Mà:

 972.67.85.96 - ccreudelama@figueres.org

Matriculació online: https://carpeta.figueres.org:8079/MATEU 

http://ca.figueres.cat/la-ciutat/accio-civica-drets-civils-i-cooperacio/centres-civics-municipals/

 

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )