• Home/
  • Notícies/
  • Xerrada informativa sobre la preinscripció escolar 2014/2015

Notícies

Xerrada informativa sobre la preinscripció escolar 2014/2015

Notícia 12/02/2014

El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Figueres ha organitzat una xerrada informativa sobre la preinscripció escolar 2014/15. Va adreçada especialment als pares i mares de nens i ne...

Els objectius principals de la conferència són explicar el sistema educatiu en general i les línies prioritàries del departament d’Ensenyament; la distribució i les característiques dels centres d’infantil i primària de Figueres, així com la seva adscripció als centres de secundària; i l’oferta formativa general de la ciutat.

La xerrada anirà a càrrec del 2on tinent alcalde i regidor d’Educació, Josep Maria Godoy, i tindrà lloc el dimarts 25 de febrer, a dos quarts de nou, a La Cate (ronda Rector Aroles, 4).

Segona xerrada del cicle del Pla Educatiu d’Entorn
El cicle de xerrades del Pla Educatiu d’Entorn continua amb la segona conferència, “Hàbits alimentaris saludables a l’etapa escolar”. Anirà a càrrec de la doctora Anna Fàbrega Riera, pediatra, i de la DUI Eloisa Gomez García, infermera, del CAP Ernest Lluch. Serà el dimecres 26 de febrer, a dos quarts de nou, a La Cate.

Podeu consultar les xerrades i dates del cicle clivan aquí.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )