• Home/
  • Notícies/
  • Un projecte sobre els picapedrers i escultors figuerencs del s.XIV guanya la Beca de Recerca Ciutat de Figueres d’enguany

Notícies

Un projecte sobre els picapedrers i escultors figuerencs del s.XIV guanya la Beca de Recerca Ciutat de Figueres d’enguany

Notícia 17/12/2015

La Beca de Recerca Ciutat de Figueres, que convoca anualment l’Ajuntament, enguany ha estat atorgada al projecte d’investigació "Els picapedrers i escultors figuerencs medievals i la seva obra. Segle XIV", presentat per Josep Mª Gironella Granés.

El jurat de la setzena edició es va reunir el passat 11 de desembre per deliberar sobre els dotze projectes presentats, i es va considerar adient que la recerca s’endinsés en el segle XIV, pel poc coneixement medieval que es té d’aquesta època a Figueres.

La Beca de Recerca Ciutat de Figueres, dotada en 7.500 euros, s’atorga al millor projecte d’investigació inèdit en els camps social i científic en l’àmbit de la ciutat de Figueres. Els responsables del projecte becat disposen de dos anys per realitzar la recerca i presentar el treball, i posteriorment l’Ajuntament pot publicar la Beca en el marc de la Col·lecció Juncària, editada conjuntament amb la Diputació de Girona.  

Per a més informació sobre la resolució entreu aquí.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )