• Home/
  • Notícies/
  • Mig miler de joves ja disposen de la Targeta T18

Notícies

Mig miler de joves ja disposen de la Targeta T18

Notícia 16/03/2012

Prop de cinc cents joves de Figueres i de divuit anys tenen a la seva disposició, des de la setmana passada, la Ta...

A diferència de l’any passat, aquest 2012 la T18 amplia la seva oferta més enllà de la programació teatral. Així doncs, a més de l’entrada gratuïta a sis dels espectacles de la programació de Figueres a Escena,  els titulars gaudiran d’un 2X1 als CatCinemes; de descomptes d’un 5% per als cursos i activitats dels centres cívics municipals; i, també, descomptes i altres promocions al setmanari de l’Alt Empordà i el bisetmanari Hora Nova.

El regidor de Joventut, Pere Giró, explica que “apostem per accions d’aquest tipus, puntuals i sense un cost important, però amb un efecte important sobre els joves de Figueres. Intentarem que, amb la complicitat de les empreses,els avantatges es puguin ampliar”.

La T18 és vàlida de l'1 de gener al 31 de desembre de 2012. És d'ús personal i intransferible. Per a més informació i per consultar al detall totes les promocions consulteu www.figueres.cat/joventut

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )