• Home/
  • Notícies/
  • La Rambla de Figueres acull la tercera edició de la fira Esotèrica i de Teràpies Alternatives "Esotèric Figueres"

Notícies

La Rambla de Figueres acull la tercera edició de la fira Esotèrica i de Teràpies Alternatives "Esotèric Figueres"

Notícia 02/08/2016

Figueres acollirà dissabte la tercera edició d'Esotèric Figueres, La Fira Estotèrica i de Teràpies Alternatives de la ciutat, que enguany se celebrarà a La Rambla.

El certamen està organitzat per l'Associació de Veïns i comerciants del barri de l'Estació i inclou una programació variada per a tots els públics amb espectacles, activitats, un mercat i diverses conferències.

Esotèric Figueres s'inaugurarà dissabte a dos quarts de deu del matí, amb la obertura del mercat, i s'allargarà durant la resta del dia, fins a mitjanit. La tercera edició de la fira tindrà com a convidat especial el periodista, cineasta i escriptor Sebastià d'Arbó, reconegut per la seva tasca divulgadora del món esotèric, que oferirà una conferència sobre la bruixeria a Catalunya.

D'entre les activitats programades, destaquen els espectacles alternatius de la companyia Drakònia durant tot el dia, la conferència d'Imma del Destí sobre la quiromància, la batucada amb el grup Tramuntakada, o el gran ritual de fi de festa on es cremaran tots els desitjos recollits durant la fira.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )