• Home/
  • Notícies/
  • L'Escola Carme Guasch reobrirà demà les portes amb normalitat

Notícies

L'Escola Carme Guasch reobrirà demà les portes amb normalitat

Notícia 12/02/2013

L’Escola Carme Guasch de Figueres reobrirà demà les portes amb normalitat, després que aquest dimarts a la tarda, les classes s'hagin suspès per desperfectes en un dels mòduls....

Operaris de la Brigada municipal de Figueres i de l’empresa que gestiona els mòduls han treballat tota la tarda per reparar els danys que ha provocat la tramuntana al sostre d'un dels mòduls. 

La decisió de suspendre les classes -de forma preventiva i per assegurar la seguretat dels alumnes i treballadors- s’ha pres de forma conjunta entre l’Ajuntament i els serveis territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Girona.

Fins a l’escola Carme Guasch s’hi han desplaçat efectius dels bombers, de la Guàrdia Urbana, així com una representació de l’Ajuntament encapçalada pel regidor d’Educació, Josep Maria Godoy.

* Les imatges que acompanyen la informació són del moment en què es procedia al tancament de l'escola. No disposem d'imatges dels deperfectes perquè són al sostre i és impossible accedir-hi. 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )