• Home/
  • Notícies/
  • L’Ajuntament neteja la vegetació dels arcs del Castell de Sant Ferran

Notícies

L’Ajuntament neteja la vegetació dels arcs del Castell de Sant Ferran

Notícia 19/03/2014

L’Ajuntament de Figueres ha iniciat la neteja de la vegetació que ocupa l’espai de l’aqüeducte del Castell de Sant Ferran a banda i banda de l’autopista. La tasca consisteix a eli...

Després d’un acord amb la subdelegació de Defensa, l’Ajuntament de Figueres ha impulsat la proposta de neteja de l’aqüeducte. L’objectiu és suprimir la figuera, molt perjudicials a causa del sistema radicular i que creix en els murs i sostres dels arcs. La resta de vegetació està formada per ullastres, esbarzers i arç blanc. També hi ha un acord de neteja amb el propietari dels terrenys de l’altra banda de l’autopista, que pertanyen a l’Incasòl. El tractament consisteix a desbrossar tant l’herba com el matoll i a triturar el brancatge de la vegetació espontània. Diversos operaris del Pla d’Ocupació són els encarregats de dur a terme aquestes feines.

Recordar que aquestes actuacions, juntament amb les ja realitzades de restricció del trànsit rodat i d’abocament de residus als glacis i entorn immediats del Castell, són per protegir els valors naturals i patrimonials de la zona.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )