• Home/
  • Notícies/
  • L'Ajuntament de Figueres tapia un mas abandonat que generava molèsties per la seva ocupació il·legal

Notícies

L'Ajuntament de Figueres tapia un mas abandonat que generava molèsties per la seva ocupació il·legal

Notícia 26/11/2019

S'han tapiat tots els accessos de la planta baixa de l'immoble situat al carrer Port de la Selva, prop del pas a nivell dels Fossos

L'Ajuntament de Figueres ha procedit a tapiar les obertures d'accés a un mas abandonat situat al carrer Port de la Selva davant les reiterades queixes dels veïns del mal estat de l'immoble, la falta de serveis bàsics i la presència d'ocupants que hi passaven la nit i hi feien foc.

A través d'una actuació conjunta de la Guàrdia Urbana i la regidoria de Serveis Urbans, es van identificar i desallotjar cinc ocupants als quals se'ls ha ofert allotjament malgrat que el van rebutjar. Paral·lelament, operaris de la brigada van procedir a tapiar tots els accessos a l'immoble de la planta baixa per impedir-hi de nou l'accés.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas, ha afirmat que "des de l'Ajuntament vàrem rebre les queixes dels veïns i davant la situació de la finca, s'ha actuat ràpidament per tal de posar fi a l'ocupació de l'immoble i impedir-hi futures ocupacions il·legals".

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )