• Home/
  • Notícies/
  • L’Ajuntament de Figueres organitza un cicle de jornades empresarials temàtiques sobre TIC, innovació i internacionalització per a millorar la competit

Notícies

L’Ajuntament de Figueres organitza un cicle de jornades empresarials temàtiques sobre TIC, innovació i internacionalització per a millorar la competit

Notícia 10/01/2023

L’Ajuntament de Figueres, en el marc de l’operació “Cooperativa 2.0 i incubadora vertical per al foment de la competitivitat empresarial a l’Alt Empordà”, i amb la col·laboració de Daleph, està organitzant un cicle de jornades empresarials temàtiques que abordaran diferents àmbits d’interès com les TIC, la innovació i la internacionalització, amb l’objectiu de donar a conèixer les noves solucions disponibles per a les empreses de l’Alt Empordà i millorar així la seva competitivitat.

En total es realitzaran sis jornades, una sessió al mes, les quals tindran lloc a l’Espai d’Innovació Empresarial de Figueres (Ronda Sud, 3) en horari de matins, de 9 a 12 hores. En concret, les jornades seran:

  1. Anàlisi dels models de negoci – 20 de gener de 2023
  2. Identificar noves oportunitats – 7 de febrer de 2023
  3. Nous canals de venda i mercats – 6 de març de 2023
  4. Innovació col·laborativa per a empreses – 18 d’abril de 2023
  5. Eines TIC (eines digitals per negocis) – 9 de maig de 2023
  6. Anàlisi del Pla de Màrqueting digital – 5 de juny de 2023

A més d’aquests tallers, les persones assistents també comptaran amb hores d’assessorament individual amb l’equip d’experts de Daleph per a tractar problemes o qüestions concretes, que podran sol·licitar a través de l’Ajuntament de Figueres.

L’operació “Cooperativa 2.0 i incubadora vertical per al foment de la competitivitat empresarial a l’Alt Empordà” (Operació GO03-001934) està inclosa en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “Girona, ecosistema innovador”, liderat per la Diputació de Girona.

Aquesta acció està cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, en un 50% de la despesa elegible, i en un 25% per la Diputació de Girona.

Per a més informació sobre aquestes jornades empresarials, podeu contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica a oficinaempresa@figueres.org o al 972 67 42 61.

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )