• Home/
  • Notícies/
  • Figueres programa un pregó virtual a càrrec del personal sanitari de l’Hospital i una simulació de focs artificials

Notícies

Figueres programa un pregó virtual a càrrec del personal sanitari de l’Hospital i una simulació de focs artificials

Notícia 25/04/2020

S’emmarquen en les Fires i Festes de la Santa Creu, que havien de tenir lloc des d’ahir i fins el proper 3 de maig i que han estat ajornades per la COVID-19

Arran de l’estat d’alarma a causa de la crisi sanitària de la COVID-19, l’Ajuntament de Figueres va decidir ajornar les Fires i Festes de la Santa Creu, que havien de tenir lloc des d’ahir fins el 3 de maig.

L’Ajuntament ha programat un pregó virtual que anirà a càrrec de personal sanitari de l’Hospital de Figueres. Amb aquesta iniciativa es pretén fer un homenatge a la tasca i a l’esforç del personal sanitari. Tindrà lloc el dia 30 d’abril, a les 12 del migdia.  

Per altra banda, s’ha programat una simulació virtual dels focs artificials que posen punt i final a les festes de la Santa Creu, el proper 3 de maig a les 20.15h.

L’Ajuntament de Figueres també ha posat els canals de comunicació del consistori per tal de fer difusió dels actes virtuals que han programat entitats de la ciutat, posant-s’hi en contacte i des d’on s’anunciaran els actes virtuals previstos. La simbologia de les Fires hi serà ben present.

Els actes es podran consultar en aquest enllaç

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )