• Home/
  • Notícies/
  • Figueres millora la connexió entre l’aparcament de l’antiga carretera de Llançà i el carrer Mollet de Peralada per reforçar la ruta saludable que creu

Notícies

Figueres millora la connexió entre l’aparcament de l’antiga carretera de Llançà i el carrer Mollet de Peralada per reforçar la ruta saludable que creu

Notícia 28/10/2021

El corriol entre la cruïlla del c/Via Làctea amb l’antiga carretera de Llançà i el c/Mollet de Peralada no garantia les mesures d’accessibilitat Es tracta d'un actuació inclosa dins el programa Bicitranscat subvencionada per el fons europeu INTERREG-POCTEFA i per la Diputació de Girona.

Figueres ha començat les obres de restauració de l’itinerari que fins ara creuava mitjançant un pont que no estava adequat pels vinents i ciclistes. Comptava amb pendents excessos, ferm poc adequat i manca d’enllumenat, fet que el feia un camí poc segur.

L’adequació de l’aparcament a la carretera de Llança i de la Via Làctea i accés al camí de Caboques ha fet incrementar l’ús d’aquest corriol i ha convertit aquest petit tram en una part imprescindible de la ruta saludable que travessa la ciutat de nord a sud.

Aquest projecta contempla enderrocar una barraca de l’antiga propietat i consolidar el pou i moure les terres per així consolidar el vessant de la mota i permetre posar a nivell l’itinerari actual.

Seguidament es restaurarà l’encintat i paviment del pont, s’adequarà el ferm de l’itinerari amb material granular estabilitzat i s’executarà una cruïlla per a permetre el pas adaptat de vianants i bicicletes.

Per fer d’aquest camí, una via segura es dotarà d’enllumenat i es contemplarà la dotació de mobiliari, arbrat i senyalització de l’itinerari exclusiu per vianants i bicicletes.

Aquesta iniciativa ha començat avui i es durà a terme en un període previst de sis setmanes, i tindrà un cost de 48.385,03€.

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )