• Home/
  • Notícies/
  • Figueres intensifica el control a establiments del municipi per garantir que compleixen la normativa

Notícies

Figueres intensifica el control a establiments del municipi per garantir que compleixen la normativa

Notícia 24/03/2016

La Guàrdia Urbana i la Inspecció de Treball han realitzat inspeccions a alguns establiments.

La Guàrdia Urbana de Figueres ha assistit a funcionaris del Consorci de la Inspecció de Treball i la Seguretat Social de Catalunya durant diferents actuacions realitzades a diversos establiments del municipi. Les inspeccions han estat motivades arran de queixes que veïns del municipi havien fet arribar a la Guàrdia Urbana.

En conseqüència, els inspectors de Treball han dut a terme prop d’una vintena d’inspeccions a diferents establiments comercials de la ciutat, que finalment han derivat en l’aixecament d’una desena d’actes a diversos establiments com, per exemple bars, locutoris, perruqueries o tallers mecànics.

Pere Casellas, regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Figueres, ha volgut remarcar “que aquesta és una de les actuacions que estem portant a terme per posar ordre en aquells establiments que incompleixen la normativa. Ja ho vam fer fa uns dies a la Marca de l’Ham, ara ha tocat a altres zones de la ciutat i continuarem fent-ho periòdicament”.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )