• Home/
  • Notícies/
  • Figueres instal·larà càmeres de seguretat ciutadana a la via pública

Notícies

Figueres instal·larà càmeres de seguretat ciutadana a la via pública

Notícia 17/03/2010

L'Ajuntament de Figueres iniciarà els tràmits de l'expedient per a la instal·lació de càmeres de seguretat ciutadana a tres espais concrets de la ciutat. La mesura, presa aquest dima...

Els punts on està previst que s'instal·lin les càmeres de seguretat ciutadana són el carrer Rubadonadeu i els aparcaments públics dels Fossos i del Poliesportiu.

Durant la Junta de Seguretat Local de Figueres, convocada des de la Generalitat de Catalunya però que no ha comptat amb l’assistència del delegat del Govern català a Girona, també ha tractat altres temes, com per exemple el relacionat amb les bandes llatines.

Precisament, i com a iniciativa pionera, la Guàrdia Urbana de la ciutat ha organitzat una jornada, el proper 25 de març al castell de Sant Ferran, en relació a aquesta temàtica. Sota el títol “El fenomen de les bandes llatines” s’abordarà -amb ponents d’arreu- aquesta problemàtica des de diferents òptiques amb la finalitat de conèixer la seva gènesi, els processos que segueixen, estratègies preventives i possibles vies d’intervenció. Amb més de 120 inscrits a dia d’avui, la jornada està adreçada a membres de cossos i forces de seguretat, titulats i estudiants universitaris, tècnics d’institucions o representants públics.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )