• Home/
  • Notícies/
  • Figueres incorpora dos "hotels" d'insectes per evitar plagues i malalties a les àrees verdes

Notícies

Figueres incorpora dos "hotels" d'insectes per evitar plagues i malalties a les àrees verdes

Notícia 24/12/2019

La iniciativa vol evitar la utilització de productes químics facilitant la proliferació de la fauna que ajuda a controlar plagues i evitar malalties

L'Ajuntament de Figueres ha instal·lat dos "hotels" d'insectes al parc Bosc i una caixa-niu de ratpenats al parc Bosc amb la finalitat d'afavorir la proliferació de fauna per evitar l'aparició de plagues o malalties que puguin afectar a la flora de les àrees verdes de la ciutat.

L'objectiu del consistori és reduir la utilització de productes químics als jardins i parcs de la ciutat a través de la potenciació d'espècies animals com els insectes o ratpenats. Aquest tipus d'animals tenen un rol ecològic vital en afavorir la pol·linització de flors o el control biològic de la fauna, és a dir, reduir el creixement de poblacions de determinats insectes o animals que poden esdevenir en una plaga i un perill de salubritat per al municipi.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )