• Home/
  • Notícies/
  • Figueres comença a repartir 700 mascaretes entre els comerços de serveis essencials

Notícies

Figueres comença a repartir 700 mascaretes entre els comerços de serveis essencials

Notícia 01/04/2020

El repartiment es fa a través dels voluntaris que van respondre a la crida de l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i Protecció Civil i les mascaretes han estat confeccionades per una seixantena de cosidores de la ciutat

L’Ajuntament de Figueres ha començat a repartir avui un total de 700 mascaretes entre els comerços de serveis essencials de la ciutat per tal d’evitar contagis i evitar la propagació de la COVID-19. Entre la tipologia d’establiments hi ha les farmàcies, fleques, alimentació, fruiteries, peixateries, papereries i premsa...    

Les mascaretes de roba, que han estat confeccionades per una seixantena de cosidores voluntàries de la ciutat, les reparteixen voluntaris que han respòs a la crida que va fer l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i Protecció Civil.

Des de l’Ajuntament de Figueres es vol fer un agraïment a totes aquestes persones voluntàries i també a les cosidores que han confeccionat les mascaretes de roba.

Si algun comerç essencial no rep les mascaretes, pot enviar un correu electrònic a alcaldia@figueres.org.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )