• Home/
  • Notícies/
  • Figueres aprova el projecte de millora de l'Estadi Albert Gurt amb una inversió de 827.000 euros

Notícies

Figueres aprova el projecte de millora de l'Estadi Albert Gurt amb una inversió de 827.000 euros

Notícia 23/06/2022

Les millores consisteixen en la renovació del paviment de les pista d'atletisme i la reconversió a gespa artificial del camp de futbol així com la millora del tancament de l'estadi

 

Les actuacions formen part del pla de xoc per a la millora dels equipaments esportius

 

La Junta de Govern Local ha fet avui l'aprovació inicial del projecte de renovació del paviment esportiu de les pistes d'atletisme i part de reconversió a gespa artificial del camp de futbol de l'estadi municipal Albert Gurt de Figueres, i suposa una inversió de 598.000 euros.

 

Per altra banda, també s'ha fet l'aprovació inicial del projecte de millora del tancament de l'estadi, que substituirà l'actual, que es troba molt deteriorada i d'aquesta manera, es crearà un projecte esportiu controlat juntament amb els equipaments esportius contigus, per tal de millorar el seu control i el manteniment del conjunt. En aquest cas, el pressupost d'execució és de 229.000 euros.

 

Els projectes formen part del pla de xoc de l'Ajuntament de Figueres per a la millora dels equipaments esportius, amb la voluntat de solventar les mancances que pateixen molts espais per manca d'inversions els darrers 10 anys i d'aquesta manera poder donar resposta a les necessitats dels clubs esportius de la ciutat. S'hi destinen 3,5 milions d'euros.

 

 

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó ha explicat que "seguim millorant els equipaments esportius de la ciutat, i ara, amb la millora de l'estadi Albert Gurt, donem resposta a les mancances d'aquest equipament. Suposarà una millora important i donarà resposta a les necessitats dels clubs".

 

Per la seva banda, el regidor d'Esports, César Barrenechea ha afegit que "en l'últim any s'han fet inversions de millora en molts equipaments, i aquest pla de xoc és un pas endavant per donar resposta a les demandes dels clubs de la ciutat".  

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )