• Home/
  • Notícies/
  • Es tanca l'accés a la part elevada de plaça Catalunya per evitar bretolades

Notícies

Es tanca l'accés a la part elevada de plaça Catalunya per evitar bretolades

Notícia 11/07/2016

S'hi ha instal·lat una porta de ferro i només s'obrirà quan s'hi celebrin actes

L'Ajuntament de Figueres ha tancat l'escala d'accés a la part superior de plaça Catalunya amb l'objectiu de posar fi a les actituds incíviques que malmetien l'espai. La porta de ferro que s'hi ha instal·lat, integrada en l'estructura de l'escala per minimitzar l'afectació estètica, es mantindrà tancada de forma habitual i només s'obrirà quan se celebrin actes o espectacles a la plaça.

Des de l'Àrea de Serveis Urbans de l'Ajuntament de Figueres asseguren que es tracta d'una mesura per donar resposta a les queixes que s'havien produït arran les bretolades que es registraven a la part elevada de la plaça. El regidor de Serveis Urbans, Quim Felip, considera que així "es dóna solució a una problemàtica que suposava un esforç econòmic extra en neteja i reparació de desperfectes causats per persones sense cap respecte al mobiliari urbà que accedien a la part superior", i "es garanteix que l'altell sempre estigui en condicions òptimes quan es vulgui utilitzar per a espectacles o actes diversos". 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )