• Home/
  • Notícies/
  • El Govern de la ciutat tanca el nou cartipàs municipal

Notícies

El Govern de la ciutat tanca el nou cartipàs municipal

Notícia 14/01/2013

El Govern municipal ja té enllestit el nou cartipàs. Una nova organització dels servies i de regidories amb delegació específica que s’aprovarà aquest

Tal i com es veu en el document adjunt, els canvis es produeixen en primer lloc a les tinències d’alcaldia: Manuel Toro passa a ocupar la primera, Josep Maria Godoy la segona i el Joaquim Felip passa a ser el tercer tinent d’alcalde.

Pel que fa a les direccions de serveis, l’alcaldessa Marta Felip dirigira l’àrea de Serveis al territori, mentre la que ocupava fins ara -Serveis generals- passa a ser responsabilitat de Manuel Toro que serà director d’una àrea que porta per nom Serveis generals i Promoció econòmica. Josep Maria Godoy manté la direcció de l’àrea de Serveis a les persones.

Canvis en les regidories
En el capítol de les regidories amb delegacions destaca la incorporació de Cultura a les responsabilitats de Josep Maria Godoy, el qual deixarà la carpeta de Solidaritat i Cooperació internacional al regidor Sergi Garcia. Un cas semblant és el de Jordi Masquef que també serà regidor de Fires i Mercats i Relacions Frontereres. Dues responsabilitats que fins ara tenia Manuel Toro.

La futura regidora Mar Casas tindrà responsabilitats de nova creació a l’Ajuntament: Infància i adolescència, i una segona de Difusió i màrqueting de ciutat.

 

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )