• Home/
  • Notícies/
  • Dispositiu policial especial a la zona oest de Figueres

Notícies

Dispositiu policial especial a la zona oest de Figueres

Notícia 29/08/2013

La Guàrdia Urbana està duent a terme, des de la setmana passada, un dispositiu especial de control a la zona oest de Figueres, al sector comprès entre els carrers Ronda del...

L'operatiu ve motivat per les peticions que veïns i veïnes han fet arribar a l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, qui ha visitat la zona recentment. Veïns i veïnes que van expressar la seva preocupació i malestar per l'augment del comportament incívic a la via pública. Unes actituds incíviques que en la seva majoria es produeixen de nit, o fins i tot de matinada, i que passen per la conducció imprudent, embrutar el carrer, realitzar sorolls o ocasionar desperfectes al mobiliari urbà.  

Durant els tres primers dies de dispostiu, en itinerància per diferents carrers de la zona i a diferents hores, la Guàrdia Urbana ha detectat prop d'una 50 d'infraccions que van des de la imputació de dos menors per conduir vehicles a motor sense haver obtingut mai permís o llicència de conduir; tres denúncies per infracció a l’Ordenança Municipal (OM) de circulació per circular amb la música excessivament alta; imputació penal de dos conductors per conduir vehicles a motor sense haver obtingut mai permís de conduir; quatre denúncies per infracció a l’ OM de civisme i convivència; dos requeriments judicials complimentats; deu denúncies per infraccions dinàmiques de trànsit; quinze denúncies més per diferents infraccions associades a la documentació del conductor o del vehicle; cinc intervencions de navalles; i, finalment, quatre per tinença de substàncies estupefaents.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, destaca la bona feina dels agents de la Guàrdia Urbana que aquests dies d'estiu, i no només en aquest punt de la ciutat, redoblen els esforços per garantir la seguretat i la convivència de tots els figuerencs i figuerenques. Felip afegeix que els controls es continuaran realitzant durant les setmanes vinents i agraeix la interlocució amb els veïns i veïnes de la zona oest de la ciutat. 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )