Notícies

Dia Mundial de l' ELA

Notícia 28/06/2017

La Fundació Miquel Valls agraeix a l' Ajuntament de Figueres la seva participació en la campanya "Fés un Gest per l' ELA" en motiu del Dia Mundial de l' ELA el passat 21 de juny

Benvolgut/da,

Des de la Fundació Miquel Valls us volem donar les gràcies per sumar-vos a la campanya “Fes un Gest per l’ELA”, en el dia mundial de la malaltia, tot compartint les vostres fotografies d'edificis il·luminats de verd i/o membres del consistori fent el Gest!

Hem fet un vídeo d’agraïment, juntament amb àlbums de les fotografies que vam anar rebent, esperem que us agradi i que el feu arribar a totes les persones que van fer possible aquest Gest!

Quedem a la vostra disposició animant-vos ja a fer un “Gest per l’ELA” l’any que ve!

En nom de les persones afectades per l’ELA i de la Fundació Miquel Valls, de nou moltes gràcies a tots i totes!
       
         ela@fundaciomiquelvalls.org
         www.fundaciomiquelvalls.org
                     937665969 

 

El dia 21 de juny, Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, l’Ajuntament de Figueres fa un Gest per l’ELA, donant suport a la campanya per la commemoració del Dia Mundial de l' ELA:

L’esclerosi lateral amiotròfica (ELA) és una malaltia neurodegenerativa progressiva i de pronòstic vital curt, que afecta primàriament les neurones motores de la medul·la espinal, el tronc cerebral i l’escorça motora. Com a conseqüència d’això, la persona afectada veu alterada la seva autonomia motora, la comunicació oral, la deglució i la respiració, encara que es mantenen intactes els sentits, l’intel·lecte i els músculs dels ulls.

Imatges

Vídeos

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )