• Home/
  • Notícies/
  • Dades seguiment de la vaga general a l’Ajuntament de Figueres

Notícies

Dades seguiment de la vaga general a l’Ajuntament de Figueres

Notícia 29/03/2012

La vaga general, convocada per aquest 29 de març, no ha alterat el correcte funcionament dels serveis municipals. Poc més d’un 10% del total de la plantilla, 47 de 404 treballadors -xifra q...

Una circumstància que ha permès obrir amb total normalitat els diferents serveis municipals.

Pel que a les empreses de serveis, el seguiment de la vaga no ha arribat al 10% a Fisersa, i per tant s’han garantit els serveis mínims decretats que subministra l’empresa municipal. A Ecoserveis -empresa mixta-, on també s’han garantit els serveis mínims, el seguiment de la vaga ha estat més ampli, amb un 74%.

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, que s’ha trobat al seu despatx amb una delegació de representants sindicals, es mostra “satisfet perquè s’ha fet compatible el dret a la vaga amb el dret a treballar per tothom qui ho ha desitjat”.

Finalment, l’Ajuntament lamenta els problemes i la despesa econòmica que han tingut els propietaris d’establiments del centre històric, i altres punts de la ciutat, els quals han trobat els panys amb silicona i no han pogut obrir a l’hora prevista. També es lamenta la crema de dos contenidors a la ciutat.  

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )