Programes de salut per a escolars i joves

Educació per la salut (EPS)

Catàleg de recursos, Tallers, Xerrades d' Educació per la Salut (EPS) per a població adolescent i jove Creu Roja Joventut

Creu Roja Joventut (CRJ) és la secció juvenil de Creu Roja. Des de CRJ apostem per la participació, la reflexió crítica, la flexibilitat, l’aprenentatge inductiu-constructiu, l’apoderament juvenil i la diversió. Així doncs es promou la vida associativa entre el voluntariat jove de la institució i es fomenta la participació d’infants i joves en les seves activitats. Portem a terme activitats i projectes dins els programes de:
 
 Sensibilització i prevenció
 Intervenció i inclusió social
 Participació
 Desenvolupament Institucional
 
El Projecte d’Educació per a la Salut forma part del programa de Sensibilització i Prevenció. El projecte d’educació per a la salut és un projecte d’informació i capacitació on es busca l’acostament a la població infantil, adolescent i juvenil, així com també a les seves famílies i educadors i educadores de referència, fomentant i treballant hàbits de vida saludables en general i, especialment, aquells associats a la seva conducta alimentària, a la seva salut sexual i la seva conducta davant possibles processos d’addició.
Dins del projecte es contemplen les següents línies de treball:
 
Treball amb joves.
• Tallers de formació/informació per joves. Aquests tallers, es dividiran en les diferents temàtiques:
 Alimentació: Autoestima, trastorns de les conductes de l'alimentació, influència dels mitjans de comunicació en la imatge, indústria alimentària i hàbits esportius saludables.
 Salut sexual: Diversitat sexual i orientació sexual, mètodes anticonceptius, infeccions de transmissió sexual, llibertat sexual i mites entorn a la virginitat.
 Drogues: Conceptes generals, tipus de drogues, noves addiccions, habilitats individuals, pressió de grup, alternatives d'oci saludable, la reducció de riscos enfront de les drogues i societat i drogues.
Aquests tallers tindran una durada mínima d’una hora i mitja.
 
Per tal de sol·licitar el tallers cal fer-ho a través de l' adreça : mcustey@figueres.org

Imatges

  • Consulta tallers 2021-2022
    Consulta tallers 2021-2022
  • Consulta els tallers pel curs 2021-2022
    Consulta els tallers pel curs 2021-2022

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )