• Home/
  • La ciutat/
  • Salut i Sanitat/
  • La regidora de Benestar Social participa en la Jornada Formativa “Detecció Primerenca dels Trastorns de l'Espectre Autista (TEA)

Salut i Sanitat

La regidora de Benestar Social participa en la Jornada Formativa “Detecció Primerenca dels Trastorns de l'Espectre Autista (TEA)

Notícia 31/01/2018

La sessió, que s'ha celebrat aquest matí a l'Hospital de Figueres, estava dirigida a professionals de pediatria i infermeria pediàtrica

La regidora de Benestar Social, Dolors Pujol, ha participat aquest matí en la Jornada Formativa “Detecció Primerenca dels Trastorns de l'Espectre Autista (TEA)" dirigida a professionals de pediatria i infermeria pediàtrica, que s'ha celebrat a l'Hospital de Figueres.

La jornada ha comptat amb la presentació de la doctora Montse Vazquez, neuropediatra de la Fundació Salut Empordà, i les ponències del doctor. Emilio Fortea, metge Pediatra de l'ABS Girona 3 - ICS, i de Mario Montero, director de la Càtedra d'Autisme de la Universitat de Girona (UdG).

 

 

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )