Oficina d'Empresa

Jornades empresarials temàtiques sobre TIC, innovació i internacionalització

L’Ajuntament de Figueres organitza un cicle de jornades empresarials temàtiques sobre TIC, innovació i internacionalització per a millorar la competitivitat de les empreses de l’Alt Empordà.

 

L’Ajuntament de Figueres, en el marc de l’operació “Cooperativa 2.0 i incubadora vertical per al foment de la competitivitat empresarial a l’Alt Empordà”, i amb la col·laboració de Daleph, està organitzant un cicle de jornades empresarials temàtiques que abordaran diferents àmbits d’interès com les TIC, la innovació i la internacionalització, amb l’objectiu de donar a conèixer les noves solucions disponibles per a les empreses de l’Alt Empordà i millorar així la seva competitivitat.

En total es realitzaran sis jornades, una sessió al mes, les quals tindran lloc a l’Espai d’Innovació Empresarial de Figueres (Ronda Sud, 3) en horari de tardes 17 a 20 hores. En concret, les jornades tractaran els temes següents:

1.       Anàlisi dels models de negoci - 27 de febrer de 2023.

2.       Identificaquem noves oportunitats de negoci - 20 de març de 2023.

3.       Innovació col·laborativa per a empreses - 18 d'abril de 2023.

4.       Eines TIC (eines digitals per negocis) - 9 de maig de 2023.

5.       Nous canals de venda i mercats - 23 de maig de 2023. 

6.       Anàlisi del Pla de Màrqueting digital - 5 de juny de 2023.

A més d’aquests tallers, les empreses assistents també comptaran amb hores d’assessorament individual amb l’equip d’experts de Daleph per a tractar problemes o qüestions concretes, que podran sol·licitar a través de l’Ajuntament de Figueres.

L’operació “Cooperativa 2.0 i incubadora vertical per al foment de la competitivitat empresarial a l’Alt Empordà” (Operació GO03-001934) està inclosa en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “Girona, ecosistema innovador”, liderat per la Diputació de Girona.

Aquesta acció està cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, en un 50% de la despesa elegible, i en un 25% per la Diputació de Girona.

Per a més informació sobre aquestes jornades empresarials, podeu contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica a oficinaempresa@figueres.org o al 972 67 42 61.

Imatges

Informació relacionada

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )