Oficina d'Empresa

Figueres Impulsa

Cicle de sessions informatives per a persones emprenedores i empreses.

L'Ajuntament de Figueres organitza periòdicament sessions informatives, jornades de networking i altres activitats similars per tal de fomentar l'emprenedoria i el creixement i la innovació empresarial al territori. 

Aquestes activitats es dirigeixen a les persones emprenedores i a les empreses del territori i es duen a terme a l'Espai d'Innovació Empresarial de Figueres, ubicat al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer i Balaguer (Ronda Sud, 3).

 

La propera trobada en el marc del Cicle de sessions informatives Figueres Impulsa és la següent:

La cohesió d'equips

Dijous 19 de gener de 2023, de 18.30 a 20.00 h

A l'Espai d'Innovació Empresarial de Figueres (Ronda Sud, 3) 

A càrrec de Lluís Matamala

Cal confirmar assistència a oficinaempresa@figueres.org o al 972 67 42 61.

 

Aquesta és una acció inclosa en el marc de l'operació "Cooperativa 2.0 i incubadora vertical per al foment de la competitivitat empresarial a l’Alt Empordà" (Operació GO03-001934) dins del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) "Girona, ecosistema innovador", liderat per la Diputació de Girona.

Aquesta iniciativa està cofinançada per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, en un 50% de la despesa elegible, i en un 25% per la Diputació de Girona. 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )