L’Oficina d’Empresa de l'Àrea de Promoció Econòmica és el punt de contacte, informació i assessorament de l'Ajuntament de Figueres per a la formació, l’acompanyament, el creixement i la competitivitat de les empreses.

L’Oficina d'Empresa disposa de diferents serveis. Pel que fa a l’Emprenedoria, s’ofereix assessorament per a la creació d'empreses, formació i accions de sensibilització en emprenedoria, els Premis Emprenedors de l'Alt Empordà, el servei Reempresa i accés al finançament (microcrèdits i inversors privats).

En relació a la part d’Empresa, l’Oficina ofereix formació empresarial a través de cursos i píndoles empresarials, el butlletí de subvencions, l'observatori socioeconòmic, el programa de dinamització del sector agroalimentari, jornades i xerrades empresarials i assessoraments personalitzats a les empreses.

L’Oficina d’Empresa vol donar un nou servei d’atenció personalitzada per resoldre tots els dubtes i inquietuds de les empreses. És per aquest motiu que us informem del nou correu electrònic oficinaempresa@figueres.org. També ens podeu contactar al 972 67 42 61.

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )