• Home/
  • La ciutat/
  • Promoció Econòmica/
  • L'Ajuntament de Figueres obre les inscripcions del curs de Creació d'empreses innovadores en sectors emergents

Promoció Econòmica

L'Ajuntament de Figueres obre les inscripcions del curs de Creació d'empreses innovadores en sectors emergents

Notícia 19/09/2017

La formació es durà a terme del 6 d'octubre al 16 de desembre al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer. L'objectiu és dinamitzar l'economia de la ciutat i la comarca a través de noves iniciatives empresarials englobades dins de sectors emergents

L'Oficina d'Empresa i Emprenedoria de l'Ajuntament de Figueres ha obert el període d'inscripcions per a la quarta edició del curs de Creació d'empreses innovadores en sectors emergents. La formació, que es durà a terme del 6 d'octubre al 16 de desembre al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer, té com a objectiu dinamitzar l'economia de la ciutat i la comarca a través de noves iniciatives empresarials englobades dins de sectors emergents. 

El curs va adreçat a emprenedors i emprenedores que tinguin un projecte de creació d'empresa en un sector emergent, empresaris i empresàries que hagin creat la seva empresa en aquests sectors en els darrers 5 anys o que vulguin llançar noves línies de negoci innovadores i/o en sectors emergents.

Les sessions formatives estaran impartides per experts en els diferents àmbits amb àmplia experiència pràctica i els participants tindran la possibilitat de demanar consultories personalitzades amb els experts. A més, tot el curs estarà enfocat a la pràctica i a la posta en marxa real de l’empresa, prioritzant l’enfocament dels projectes en funció de la visió dels possibles inversors.

L'alcaldessa de Figueres i regidora de Promoció Econòmica, Marta Felip, afirma: "Des del govern municipal apostem per afavorir, des de tots els àmbits possibles, l'emprenedoria i la creació i implantació d'empreses a la ciutat. Un d'aquests àmbits i molt important és la formació i l'acompanyament als nous emprenedors que s'ofereix des de l'Àrea de Promoció Econòmica i que porta temps donant molt bons resultats".

El curs de Creació d'empreses innovadores en sectors emergents es realitzarà els divendres 16 a 20 h i els dissabtes de 9 a 13 h, i cal inscripció prèvia a www.ddgi/formacioenxarxa. Per a més informació, podeu contactar amb l'Oficina d'Empresa i Emprenedoria de l'Ajuntament de Figueres a l'adreça electrònica promocioeconomica@figueres.org o bé al telèfon 972674261.

 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )