Feina

Servei Municipal d'Informació i Orientació (SMIO)

El Servei Municipal d'Orientació i Informació per a l'Ocupació (SMIO) és un servei públic i gratuït que l'Ajuntament posa a disposició a les persones que busquen feina o que volen canviar la seva situació professional oferint informació, assessorament i orientació amb l'objectiu de millorar l'ocupació, la formació i facilitar la inserció laboral.

El Servei també disposta d'un tauler d'ofertes de feina per a empreses que cerquen personal per cobrir llocs de treball que es difonen a través de la nostra web i xarxes socials.

Què t'ofereix l'SMIO?

Orientació per a la recerca de feina per definir el vostre objectiu professional i estratègies per aconseguir-ho. Us facilitem eines per que pugueu trobar la feina més adequada al vostre perfil a través d’accions individuals i grupals.

Per a les accions individuals cal demanar cita prèvia.

Per a les accions en grup és necessari inscriure's prèviament.

Què he de fer per buscar feina?

- Vols millorar el CV?

- Tinc una entrevista de feina, com la preparo?

Formació adreçada tant a persones en actiu com en situació d'atur 

http://ca.figueres.cat/la-ciutat/promocio-economica/formacio/

Podeu demanar informació, demanar cita per accions individuals o inscriure’s en accions grupals al telèfon 972674261 o presencialment a l’àrea de promoció econòmica situada al carrer Rec Arnau, 6 de Figueres. També podeu contactar amb nosaltres al mail: smio@figueres.org 

Àrea de Promoció Econòmica - SMIO

c/ del Rec Arnau, 6 (antic Convent dels Caputxins)

tel. 972 67 42 61

smio@figueres.org

 

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )