Promoció Econòmica

Convocatòria de la 10a edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà

Notícia 07/03/2018

El termini per presentar les candidatures finalitzarà el 20 d'abril

L'Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal, l'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG), el Setmanari de l'Alt Empordà i l'Associació Fòrum Imagina convoquen per desè any consecutiu una nova edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà, uns guardons que tenen com a objectiu promoure la iniciativa emprenedora a la comarca, a més de reconèixer l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat  socioeconòmica i de creació de llocs de treball. El termini per presentar les candidatures finalitzarà el 20 d'abril.

Els Premis Emprenedors es divideixen en quatre categories: Premi Jove Empresari, que reconeixerà l’empresari empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada; el Premi Emprenedor, que distingirà els els projectes d’empresa més viables, innovadors i amb major potencial de creixement amb 3.000 euros al guanyador i publicitat al setmanari l'Empordà per un valor de 1.500 euros, i 1.500 euros el segon; el Premi a la Millor Idea de Negoci, que reconeixerà les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca (ESO, Cicles Formatius i Batxillerat) i dels joves de menys de 20 anys de la comarca; i el Premi a la Innovació, que guardonarà aquella empresa que hagi estat capaç d'innovar en producte, servei o processos.

Els premis es lliuraran en un acte que es celebrarà a l'Auditori dels Caputxins de Figueres el dia 11 de maig de 2018. Els models de sol·licitud i de memòria explicativa es podran obtenir a la web: www.premisemprenedorsaltemporda.com.

 

 

 

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )