Comerç

Entitats de suport al comerç i a l'hostaleria

Coneix les entitats més representatives del món del comerç i de l'hostaleria al municipi.

Figueres és i ha estat una ciutat amb vocació comercial. Va ser la primera ciutat gironina que va disposar d'una zona comercial de vianants al centre de la ciutat. Avui dia, el centre històric, és un gran espai comercial a l'aire lliure que acull una notable i diversificada oferta de botigues de productes alimentaris, tèxtils i confecció i parament de la llar.

El miler de comerços de la ciutat són una oferta comercial que atrau compradors de l'Alt Empordà, les comarques gironines i el sud de França. És un comerç de qualitat basat en la comoditat i el tracte familiar que no exclou criteris més moderns i innovadors com les franquícies. Figueres ofereix la possibilitat de comprar tot passejant i passejar tot comprant.

Figueres, a més, compta amb una extensa oferta gastronòmica i hotelera que es complementa i s'enforteix recíprocament amb l'oferta comercial de la ciutat.

Tant l'àmbit comercial com el gastronòmic i de l'hostaleria compten amb associacions que vetllen pels interessos dels seus respectius sectors i per la modernització i dinamització dels seus àmbits.

Comerç Figueres Associació agrupa més de 200 comerços de la ciutat i vetlla per la modernització i la qualitat del comerç a la ciutat.

L'Associació d'Empresaris d'Activitats d'Hostaleria de l'Alt Empordà va néixer el 1979 i treballa per a la defensa dels interessos de les empreses del sector de l'hostaleria, que en l'actualitat agrupa prop de 200 empreses del sector de l'hostaleria i el turisme de l’Alt Empordà.

L'Associació Hotels de Figueres agrupa 10 hotels de la ciutat i procura la promoció dels establiments associats i la millora de la seva competitivitat. 

A sota pots accedir a les seves pàgines web:

Vídeos

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )