Meteorologia

Reobertes les dutxes de l'Estadi de Vilatenim després de descartar la presència de legionel·la

Notícia 01/07/2016

Les dutxes de l'Estadi Municipal de Vilatenim, precintades preventivament per legionel·la el passat 6 de juny, ja s'han reobert.

L'Ajuntament de Figueres ha reobert les dutxes dels vestidors de l'Estadi de Vilatenim en descartar-se la presència de legionel·la en el circuit d'aigua. Després dels tractaments de desinfecció realitzats, les darreres anàlisis de verificació del bacteri han donat negatiu i s'ha procedit a desprecintar les instal·lacions.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Figueres, Francesc Cruanyes, destaca que l'Ajuntament "té establertes revisions periòdiques gràcies a les quals s'ha pogut detectar el cas de legionel·la" i que "tots els protocols han funcionat correctament". A més, des de Medi Ambient es garanteix "la salubritat de totes les instal·lacions municipals".

Els vestidors del club es va precintar el 6 de juny per prevenció, després de detectar la presència de legionel·la a les dutxes dels vestidors dels àrbitres 2 i 3 i al circuit de retorn dels vestidors nous i vells, en unes unes anàlisis rutinàries realitzades el 19 de maig per CECAM, proveïdor de Dipsalut, en el marc del programa de control de la legionel·losi als edificis municipals.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )