Medi Ambient i Sostenibilitat

L'Hospital de Figueres exposa per Fires les fotografies del Concurs Ferran Pou de Meteorologia

Notícia 28/04/2016

L’Hospital de Figueres acull durant les Fires i Festes de la Santa Creu les fotografies presentades a la primera edició del Concurs Fotogràfic Ferran Pou de Meteorologia, organitzat per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament.

L’exposició es podrà visitar del 29 d’abril al 31 de maig a l’àrea de Consultes Externes, oberta els dimarts, dimecres i dijous, de 8 a 20 hores, i els dilluns i divendres, de 8 a 15 hores.

Pel que fa a les fotografies de la segona edició del concurs, es poden visitar fins al 9 de maig al Centre Cívic de la Marca de l’Ham i, durant el mes de juliol, al Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

De cara a la tercera edició del concurs, i com ja va avançar el regidor de Medi Ambient Francesc Cruanyes, s’està modificant les bases per tal de crear un apartat específic dedicat a Figueres, amb el propòsit d’utilitzar les fotografies en el calendari institucional que s’edita cada any.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )