Medi Ambient i Sostenibilitat

FISERSA acollirà l'exposició "Estima l’aigua, cada gota compta" promoguda per l'ACA

Notícia 02/12/2019

L'exposició es podrà veure del 9 al 19 de desembre a les instal·lacions de l'empresa plurimunicipal del carrer Alemanya

A partir del pròxim dilluns 9 de desembre, l'empresa plurimunicipal encarregada de la gestió integral de l'aigua a Figueres, Figueres de Serveis (FISERSA), acollirà l'exposició itinerant "Estima l’aigua, cada gota compta" que promou l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

L'exposició vol conscienciar a la ciutadania de la necessitat d'adoptar comportaments que afavoreixin l'estalvi d'aigua potable i hàbits de consum més sostenible durant el nostre dia. Segons dades de la mateixa ACA, actualment el consum mitjà d’aigua a Catalunya és d’uns 113 litres per habitant i dia, malgrat que l'Organització Mundial de la Salut estableix que el límit mínim necessari és de 100 litres/ habitant/ dia.

L'exposició estarà disponible fins al pròxim 19 de desembre, al vestíbul de les instal·lacions de FISERSA situades al carrer Alemanya, núm. 5 de Figueres, en horari de dilluns a divendres de 8 a 14 hores.

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )