Animals

Adopció de gats i gossos

Tot el que necessites saber per tenir un animal de companyia

Un animal és un ésser viu, no un objecte del què us pugeu deslliurar en qualsevol moment. Cal que reflexioneu profundament sobre els avantatges i els inconvenients que implicarà tenir un animal de companyia. Es tracta d’una responsabilitat que ningú us obliga a adquirir i que us produirà unes obligacions que, amb el temps, si no n’esteu plenament convençuts, se us poden fer feixugues. Entre d’altres, caldrà que cobriu les seves necessitats alimentàries, sanitàries i higièniques, amb els costos que això comporta, que l’ensenyeu a respectar l’entorn i les persones i que li oferiu l’atenció i l’estima que requereix.

Si us agradaria tenir un animal de companyia, abans que comprar-lo, valoreu la possibilitat d’adoptar-ne un, ja que n’hi ha molts que no tenen la sort de rebre el caliu d’una llar.

Si voleu adoptar un animal, us podeu adreçar a l’Associació protectora d’animals i plantes de Figueres, les instal·lacions de la qual estan situades al carrer Pont de Molins núm. 17, molt a prop del pas a nivell dels Fossos. La web de l'Associació és www.protectorafigueres.com, el telèfon de contacte és el 972 50 23 61 i el correu electrònic és info@protectorafigueres.com

A continuació trobareu un llistat d’associacions de la província de Girona, a través de les quals podreu adoptar un animal de companyia:

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )