Mapes de la ciutat

Sistema d'anàlisi d'incidències a l'espai públic
- APP Figueres Millora -

Els tiquets que el ciutadà comunica a l'ajuntament a través de l'APP "Figueres Millora", i també els altres tiquets oberts pel propi ajuntament, es poden analitzar a través d'aquest portal d'anàlisi Intel·ligents. El sistema permet filtrar per origen, tipologies i la ubicació geogràfica.

Imatge 1

 

L'Ajuntament de Figueres posa a disposició de la ciutadania un nou canal de comunicació, àgil i eficaç, a través del qual es poden posar en coneixement del consistori les incidències que es puguin produir a l'espai públic (mobiliari urbà, enllumenat, recollida de residus, plagues urbanes, etc.)

La comunicació d'incidències es pot fer a través d'una pàgina web específica, o bé a través d'una aplicació instal·lada en el telèfon mòbil, disponible tant per a telèfons amb el sistema operatiu Android com per a iPhone.

accedeix a la comunicació d'incidències via web      descàrrega l'aplicació des de l'App Store      descàrrega l'aplicació des de Google Play

Imatges

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter.

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: newsletter [file] => /usr/home/figueres.cat/web/inc.newsletter.php [line] => 104 )